Tendències de renovació d’habitatges de 2024 a Lloret de Mar

Tendències de renovació d’habitatges de 2024 a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Tordera, Sils i a tot Catalunya.

Tendencias de renovación de viviendas de 2021 en Lloret de Mar
Tendències de renovació d’habitatges de 2024 a Lloret de Mar

En els últims anys, les renovacions d’habitatges s’han disparat en popularitat, i s’han gastat més diners que mai. El 2023, van sorgir una sèrie de tendències a la indústria de la renovació, inclosa la integració de tecnologia intel·ligent i un augment en l’eficiència energètica. Hem fet una ullada a algunes de les tendències de renovació emblemàtiques de 2024:

Wabi-sabi

Wabi-sabi
El wabi-sabi (en kanji: 侘寂) és una categoria estètica japonesa que fa referència a aquelles coses que tenen un acabat rústic, a tot allò que és incomplet, no permanent i imperfecte. Està fonamentat en els preceptes zen de la simplicitat, humilitat, naturalitat, melangia, etc. Aquesta estètica sorgeix de la cerimònia del te japonesa. És l’estètica dels objectes que envelleixen, fets amb materials orgànics i que amb el pas del temps tenen vida pròpia. Formen part del wabi-sabi el metall rovellat, el cànem, la ceràmica, la fusta i tot allò que mostra el pas del temps.. Font: Wikipedia

 

Wabi-sabi: Celebrant la Bellesa de la Imperfecció

Segons Elle Décor, Wabi-sabi és la tendència domèstica definitòria del 2024, que és un terme japonès que se centra en la imperfecció i el desequilibri. Els seus orígens estan arrelats al budisme i van sorgir d’antigues cerimònies del te que utilitzaven una varietat de coberts i estris poc convencionals. Aquest estil es tracta d’abraçar dissenys i maneres que no són simètriques, però són autèntiques i úniques. Algunes de les característiques clau a les cases Wabi-sabi generalment es troben en forma d’articles fets a mà, com ara ceràmica o mobles de fusta, que tenen taques i imperfeccions desiguals. Wabi-sabi es pot aplicar a gairebé qualsevol àrea de la llar i es considera més que un estil de disseny, sinó més com un enfocament filosòfic de la vida, en què s’accepta el que és bo amb el que és dolent.

 

Natura

Renovación de viviendas en Lloret de Mar
Renovació d’habitatges a Lloret de Mar

 

La Natura a l’Interior: Renovacions Inspirades pel Món Natural

Un dels temes més populars que han aparegut a les renovacions el 2024 és la naturalesa i la vegetació. Molts propietaris han optat per basar-ne l’interior en plantes i altres elements naturals, i també han optat per utilitzar teles naturals per als seus mobles en lloc de sintètiques. Les plantes també són una excel·lent manera d’injectar alguns tocs de color en un espai i poden fer que una habitació minimalista o simple coure vida. La fusta i el bambú també han aparegut en gran part a moltes cases noves, particularment per a pisos, ja que són la millor opció per a persones amb afeccions al·lèrgiques i contribueixen a una qualitat de l’aire més pura.

 

Sostenible

Reforma tu vivienda con Grupo HECHO A MANO!
Reforma el teu habitatge amb Grupo HECHO A MANO!

 

Sostenibilitat a la Llar: Renovacions amb Consciència Ambiental

Igual que el 2023, la tendència de tornar-se més ecològics i ser més ecològics continua creixent. La raó és que moltes persones s’estan tornant més conscients de com la nostra empremta de carboni impacta al món, raó per la qual s’està començant a fer un esforç col·lectiu per reduir-la. Moltes cases noves ara estan afegint finestres, portes i fins i tot sostres amb energia solar de baix consum. Les cuines també estan equipades amb electrodomèstics que mesuren fins a A+++ a la taula de nivells d’energia de la UE, cosa que no només contribueix a una llar més sostenible, sinó que redueix el consum i les factures d’energia.

 

** font de les imatges: https://www.house-renovation.co.uk y de https://es.wikipedia.org

 

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS ARA

 

¡¡¡TRUCA’NS ARA I REP LA MILLOR OFERTA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic:

info@hechamano.es

o per whatsapp