Tancaments d’alumini

Tancaments d’alumini a Sils, Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols.

 

 

Carpintería de aluminio en Sils, Vidreres, Maçanet de la Selva, Caldes de Malavella, Riudarenes, La Goba, Les Mallorquines, Terrafortuna, Montbarbat, Lloret Blau, Lloret de Mar.

 

 

Què és un vidre sota emissiu? Quines propietats m’aporta aquest tipus de vidre?

Un vidre baix emissiu és un tipus de vidre recobert amb una capa de metall que ajuda a reduir la quantitat de radiació infraroja que pot passar a través del vidre. Això es tradueix en una major eficiència energètica, cosa que es tradueix en un aïllament tèrmic més gran per a la llar. A més, aquest tipus de vidre pot reduir la transmissió dels raigs UV i disminuir la decoloració dels mobles i les cortines.

 

 

És veritat que un vidre de baixa emissivitat proporciona més frescor a l’estiu i més calor a l’hivern?

Sí, és cert que els vidres de baixa emissivitat són capaços de proporcionar més frescor a l’estiu i més calor a l’hivern. Això és degut a que ajuden a bloquejar la calor del sol a l’estiu, mentre que a l’hivern, mantenen la calor dins de la llar en reflectir-lo de tornada a l’habitació en lloc de permetre que escapi a través del vidre.

 

 

Com s’evita la condensació als vidres?

Per evitar la condensació als vidres, és important tenir una bona ventilació a la llar. També és recomanable invertir en vidres amb un bon aïllament tèrmic i acústic, com ara els vidres de baixa emissivitat i els vidres laminats.

 

 

Què és el vidre de control solar? Quins beneficis em pot aportar aquest tipus de vidre a casa nostra?

El vidre de control solar és un tipus de vidre que ajuda a reduir la quantitat de calor que entra per la finestra alhora que permet l’entrada de llum natural. Aquest tipus de vidre és ideal per controlar la temperatura a la llar, reduir la quantitat de llum solar directa i protegir els mobles i objectes de la decoloració causada pels raigs UV.

 

 

La resistència d’un vidre laminat és igual a la d’un vidre senzill?

No, la resistència d’un vidre laminat és generalment més gran que la d’un vidre senzill. Això és degut a que els vidres laminats estan formats per dues o més capes de vidre unides per una capa intermèdia de polivinilbutiral (PVB), la qual cosa els dóna una major resistència a impactes ia la penetració.

 

 

Tancaments d’alumini a Sils, Blanes, Lloret Mar, Tossa Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols

A la nostra empresa de tancaments d’alumini a Sils, oferim una àmplia varietat de productes d’alta qualitat, com tendals d’alumini, sostres d’alumini, portes d’alumini, pèrgoles d’alumini, finestres d’alumini, façanes d’alumini, mosquiteres d’alumini, baranes d’alumini, vidre d’alumini i cortines de vidre d’alumini. Si necessites més informació o estàs interessat en sol·licitar un pressupost personalitzat, no dubtis a contactar-nos. Ens assegurem que els nostres productes satisfacin les necessitats dels nostres clients i garantim una alta durabilitat, qualitat i disseny a tots els nostres treballs.

 

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS ARA

 

¡¡¡TRUCA’NS ARA I REP LA MILLOR OFERTA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic:

info@hechamano.es

o per whatsapp