Reformes per estalviar aigua i electricitat a casa. Part 1

Reformes per estalviar aigua i electricitat a casa. Part 1

Foto rociador
Rociador

A Espanya és cada dia més important plantejar reformes per estalviar aigua electricitat a casa. A Grupo Hecha a Mano sabem la repercussió que això té en els processos de lloguer i compra-venda d’un habitatge. Per això si està en procés de negociació o vol estalviar fins a un 50% en factures li proposem algunes modificacions per a la seva llar.

 

L’Eficiència i sostenibilitat a les cases modernes

En l’actualitat l’estalvi elèctric i consciència pel medi ambient són elements claus en els habitatges modernes i renovades. A Espanya existeix des de fa uns anys el certificat d’eficiència energètica que posa a prova a condominis i cases. Aquesta avalua l’habitatge des de la A (millor qualificació) fins a la G (pitjor qualificació). Segons les estadístiques dels diaris nacionals fins a un 80% de les residències se situen entre les pitjors qualificacions.

Un estalvi energètic eficient pot estalviar fins a un 50% de la suma de les factures. És per això que els inquilins i propietaris es preocupen per estar al dia. Per aconseguir-ho hi ha dues formes: fent reformes o aplicant petits trucs. És important que portis una llista amb tots els punts a reparar o revisar a casa teva.

En fer el llistat d’avaluació té en compte les filtracions per finestres, sostres, portes i murs, responsables de fins a un 30% de pèrdua de calor. Fer petites reparacions sense reformes completes et pot estalviar bastant a final de mes.

Per a les cases més antigues la situació és més complexa i necessita d’una revisió profunda i de reformes més grans. Cal centrar-se en estalviar electricitat i prevenir la despesa innecessària d’aigua, tan imperceptible i comú a les llars.

Les millors reformes per estalviar aigua i electricitat a casa

Bombilla verde
Bombilla verde

Li proposem algunes reformes per implementar en la seva llar i millorar les seves possibilitats de venda, lloguer o fer més còmode i econòmic el manteniment de la llar. No oblideu demanar pressupost en diferents empreses de renovacions per trobar la millor opció.

 

 

 

 

 

Reformes i canvis en el bany

Reformes i canvis en el bany
Reformes i canvis en el bany

El bany és un espai crític per a l’estalvi d’aigua, ja que en aquest lloc es gasta el 70% d’aquest recurs. Per això ha d’aplicar una sèrie de reformes i revisions per assegurar-se que hi hagi un control i dosificació del líquid durant la dutxa i al baixar el vàter.

  • Canvi d’aixetes: Una forma increïble d’estalviar aigua és instal·lant nous aixetes i millor si són elèctrics. Aquests sistemes s’ocupen d’interrompre la sortida del líquid quan la persona s’aparti del lavabo. En alguns casos també incorporen un termòstat per evitar les pèrdues a graduar la temperatura. Hi ha altres sistemes més simples com els reductors de cabal més econòmics i també funcionals.
  • Instal·la una dutxa: Amb aquest sistema podràs estalviar molt més aigua que amb les banyeres. A més són més segures i el seu manteniment és poc, pots controlar la sortida d’aigua i graduació de la temperatura. Així també redueixes les factures en calefacció.
  • Doble descàrrega al vàter: Hi ha sistemes per al vàter que tenen la funció de consumir menys recursos durant la descàrrega. El funcionament d’aquest mecanisme és simple, permet escollir el volum de descàrrega amb dos botons. Una altra opció és utilitzar la interrupció de descàrrega per frenar la pèrdua d’aigua en baixar el vàter per segona vegada.
  • Revisa les fissures en canonades: Un dels grans mals per a l’estalvi són les filtracions i danys en les canonades. Per això us convidem a fer una revisió periòdica de les mateixes, si troba un problema seriós, truqui al lampista.
WhatsApp WhatsApp