Incrementa el valor del teu habitatge amb aquestes reformes integrals

Reformes integrals a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Tordera, Canet de Mar, Llagostera, Sils, Palafolls, Vidreres, Calella, Pineda de Mar.

 

Reformes integrals a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Tordera, Canet de Mar, Llagostera, Sils, Palafolls, Vidreres, Calella, Pineda de Mar
Serveis de reformes integrals a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Tordera, Canet de Mar, Llagostera, Sils, Palafolls, Vidreres, Calella, Pineda de Mar

 

 

Reformes integrals a Lloret de Mar, Blanes, Calella, Tossa de Mar, Pineda de Mar, Palafolls, Tordera

 

Introducció: La importància de les reformes per augmentar el valor de l’habitatge

En un mercat immobiliari en caiguda, moltes persones opten per no vendre el seu habitatge i esperar que les condicions millorin. Si et trobes en aquesta situació, és possible que vulguis considerar realitzar algunes millores a casa teva per augmentar el seu valor i fer-ho més còmode. A continuació, us presentem algunes idees de reformes que poden incrementar significativament el valor del vostre habitatge.

 

 

I. Finançant els teus projectes de reforma

Abans d’abordar qualsevol projecte de reforma, és important considerar com finançaràs aquests canvis, ja siguin petits o grans. Planifica el teu pressupost i explora opcions de finançament per assegurar-te que puguis fer les millores desitjades.

 

 

II. Projectes de reforma que augmenten el valor de l’habitatge

Renovació de la cuina

La cuina és el cor de la casa i mereix una atenció especial. Una renovació adequada pot generar un retorn de la inversió entre el 60% i el 120%. Tot i això, evita excedir-te i assegura’t que la cuina sigui d’acord amb la resta de la casa i el veïnat.

 

Afegir un bany addicional

Afegir un bany a un habitatge que només en té un pot recuperar entre el 80% i el 130% de la inversió. Busca espais infrautilitzats o habitacions extra per instal·lar aquest nou bany.

 

Reinventar espais existents

En lloc de construir una habitació addicional, reinventa espais ja existents, com ara un soterrani o un àtic. Això pot ser més econòmic i atractiu per a futurs compradors.

 

Instal·lar finestres energèticament eficients

Les finestres amb qualificació a milloren l’eficiència energètica i et poden estalviar fins a 200€ a l’any en costos de calefacció.

 

Afegir una terrassa

Incrementar el valor i la utilitat dels espais a l’aire lliure pot fer que la teva llar sigui més atractiva per als compradors. El cost d’una terrassa varia segons la mida i les característiques addicionals.

 

Millorar l’aïllament

Una llar ben aïllada és més atractiva per als compradors i pot estalviar costos d’energia. Realitza millores a l’aïllament i segella les esquerdes al voltant de la casa per augmentar la seva eficiència energètica.

 

Reformes bàsiques

Mantingues la pintura fresca, repara la teulada si té goteres, substitueix la fusta podrida i elimina la floridura. Aquestes reformes bàsiques contribueixen a fer que l’habitatge es mantingui en bon estat i augmentin el seu valor al mercat.

 

 

Conclusió

En resum, invertir en reformes integrals i millores a casa teva a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Tordera, Canet de Mar, Llagostera, Sils, Palafolls, Vidreres, Calella, Pineda de Mar i rodalies no només augmentarà el valor del teu habitatge, sinó que també millorarà la qualitat de vida de la teva família. Abans d’embarcar-te en qualsevol projecte de reforma, és important considerar el retorn de la inversió i com afectarà la revenda de la teva propietat en el futur. Si tens dubtes o necessites assessorament professional, no dubtis a contactar amb la nostra empresa de reformes. Estarem encantats d’atendre’t i guiar-te en la direcció correcta perquè puguis obtenir el màxim benefici dels teus projectes de millora de la llar.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS ARA

 

¡¡¡TRUCA’NS ARA I REP LA MILLOR OFERTA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic:

info@hechamano.es

o per whatsapp