Idees i consells per reformar banys petits

Reformes de banys i lavabos a Blanes, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Tossa de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Calella.

Reformas de baños y aseos en Blanes, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Tossa de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Calella
Reformas de baños y aseos en Blanes, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Tossa de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Calella

 

Reformes de banys i lavabos a Blanes, Granollers

 

Aprofiteu al màxim l’espai en banys petits

Les construccions modernes busquen optimitzar l’espai, cosa que sovint resulta en banys més compactes. No obstant això, un bany petit no ha de ser un problema. Amb la combinació adequada de peces i models, es pot assolir un espai únic i ben organitzat. A continuació, presentem consells i tendències per decorar i renovar banys petits sense renunciar a la comoditat i el bon gust.

 

 

Continguts:

  • Lavabos petits sobre taulell: elegància i funcionalitat
  • Inodors suspesos: estalvi d’espai i estil
  • Lavabos amb mobles encastats: integració perfecta
  • Lavabos a les cantonades: solucions innovadores
  • Lavabos petits sobre taulell: elegància i funcionalitat

 

 

Lavabos petits sobre taulell: elegància i funcionalitat

Els lavabos sobre taulell són una excel·lent opció per a banys petits. Aquests lavabos es col·loquen sobre un moble de fusta senzill i compacte. Poden ser circulars, rectangulars i estar fabricats en diversos materials com ara pedra, marbre, metall o ceràmica. Els colors clars aporten lluminositat i amplitud a l’espai.

 

 

Inodors suspesos: estalvi d’espai i estil

Els vàters suspesos ancorats a la paret són una solució pràctica per estalviar espai en banys petits. A més, en prescindir de mobles al voltant, el bany es veu més ampli i clar. Combinar un vàter suspès amb un petit lavabo d’estil similar contribuirà a crear un espai còmode i estilitzat.

 

 

Lavabos amb mobles encastats: integració perfecta

A diferència dels lavabos sobre taulell, els lavabos amb mobles encastats integren tots dos elements en un sol conjunt. Això permet aprofitar al màxim l’espai disponible, especialment si es tria un moble estret amb prestatges oberts que proporcionin més amplitud visual.

 

 

Lavabos a les cantonades: solucions innovadores

Els lavabos a les cantonades són una opció innovadora i funcional per aprofitar al màxim l’espai als banys petits. En ubicar el lavabo en una cantonada, sallibera espai central per a mobles amb portes o calaixos on guardar els objectes necessaris.

 

 

Conclusió: Confieu en la nostra empresa per reformar el vostre bany petit

Si necessiteu realitzar una reforma de bany a Blanes, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Tossa de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar i els seus voltants, no dubteu a contactar-nos. Els nostres experts us ajudaran a aprofitar al màxim l’espai disponible ia crear un bany funcional, estilitzat i acollidor.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS ARA

 

¡¡¡TRUCA’NS ARA I REP LA MILLOR OFERTA!!!

 

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través

del telèfon: (+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic: info@hechamano.es

o per whatsapp