Transformació de banys amb estil vintage a Catalunya

Reformas Baños Rubí, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes
Reformes de Banys a Rubí, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes

 

Reformes Banys a Rubí, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes

 

La importància del disseny en la reforma de banys

Quan es tracta de reformes de banys, el disseny i l’elecció de materials són aspectes clau per assolir un resultat espectacular. A llocs com Rubí, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Blanes, els nostres professionals han demostrat la seva habilitat per transformar espais, creant banys amb estil vintage que no només són funcionals, sinó també estèticament agradables.

 

 

Un bany vintage a Catalunya: un canvi sorprenent

Un dels nostres projectes de reforma de bany en estil vintage va tenir un èxit particular. La clau per aconseguir una gran transformació en aquest petit bany va ser intercanviar la posició del lavabo i del vàter, millorant significativament l’espai i la funcionalitat.

 

 

Elecció de materials i estil vintage

L’elecció de materials a incorporar a cada reforma és de vital importància. En aquest cas, es va optar per un estil vintage, utilitzant un terra hidràulic floral en tons marrons que combina perfectament amb el moble del lavabo en fusta i les parets enrajolades en blanc brillant. Les peces de format 20×10 li van donar un toc únic i elegant al bany.

 

 

Il·luminació i detalls que marquen la diferència

El led integrat al mirall va aportar un extra de llum que va generar reflexos a la mampara, il·luminant encara més l’estança. El nostre departament de decoració va triar aquest magnífic terra hidràulic per donar vida a un bany que necessitava un toc de personalitat únic amb les seves tonalitats neutres.

 

 

Satisfacció del client i agraïment

L’estil vintage i l’elecció final de tots els elements van ser tot un encert per a aquest bany, que no va passar indiferent davant dels propietaris, que van quedar encantats amb la nostra recomanació. Aprofitem l’oportunitat per agrair-vos la confiança dipositada en nosaltres.

 

 

RESUM

En conclusió, una reforma de bany ben planificada i executada pot transformar completament un espai. L’estil vintage és una excel·lent opció per donar caràcter i personalitat a un bany.

 

No dubtis en contactar-nos si estàs interessat en fer una reforma de bany a qualsevol de les localitats esmentades.

 

 

Estarem encantats d’ajudar-te a assolir el bany dels teus somnis!

 

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través

del telèfon: (+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic: info@hechamano.es

o per whatsapp