Descobreix les tendències en reformes integrals per al 2023 amb Grupo HECHO A MANO

Reformes a Tossa de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat.

Reformas Tossa de Mar, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Caldes d'Estrac
Reformas Tossa de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar

 

Reformes a Tossa de Mar, Rubí, Granollers, Terrassa, Canet de Mar, Sabadell

 

Adapta casa teva a les necessitats actuals i renova el seu estil

Introducció: En els darrers anys, les nostres vides han canviat dràsticament, i amb això les nostres necessitats i gustos quant a habitatge. Si estàs considerant realitzar una reforma integral a casa teva a Tossa de Mar, Arenys Mar, Sant Boi Llobregat, Canet Mar, Lloret Mar, Cabrera Mar, Vilassar Mar o Caldes d’Estrac, Grupo HECHO A MANO et porta les tendències per al 2023 que t’inspiraran a donar-li un toc modern i funcional a casa teva.

 

 

Reformes en cuines, banys i dormitoris

Les cuines d’estil americà, amb espais oberts i lluminosos, seran una tendència destacada el 2023. A Grupo HECHO A MANO, ens enfoquem en la lluminositat i amplitud dels espais per proporcionar comoditat i estil.

El blanc serà el color estrella de l´any, transmetent calma i elegància. Els tons càlids com el verd oliva i malva continuaran sent populars, i els materials naturals com el roure i la noguera aportaran un toc sostenible i de benestar a casa teva.

 

 

Espais de treball a casa

El teletreball ha impulsat la necessitat de comptar amb un espai de treball a casa. La tendència és crear espais amplis i minimalistes que facilitin la concentració i evitin distraccions.

 

 

Terrasses i jardins, l’oasi a casa teva

Terrasses i jardins han guanyat protagonisme com a espais essencials per relaxar-se i desconnectar. Combinar àrees de gespa amb zones de pedra a la piscina o jardí crearà l’ambient perfecte per gaudir de l’aire lliure.

La incorporació de plantes a la decoració, tant a interiors com a terrasses, és una altra tendència en auge. L’estil «Urban Jungle» aportarà color, contrast i vida a casa teva.

 

 

Renova la teva llar amb les tendències 2023 i Grupo HECHO A MANO

A Grupo HECHO A MANO, estem al corrent de les últimes tendències en reformes integrals i estem compromesos amb fer els teus somnis realitat. Si vols dur a terme la reforma de casa teva a Tossa de Mar, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera Mar, Vilassar Mar o Caldes d’Estrac, no dubtis a contactar-nos. T’ajudarem a incorporar les tendències més innovadores al teu projecte de reforma. No te’n penediràs!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través

del telèfon: (+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic: info@hechamano.es

o per whatsapp