Consells de decoració per crear un dormitori acollidor i personalitzat

Reformas Arenys de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Sant Boi de Llobregat, Caldes d'Estrac, Tiana, Alella
Reformas Arenys de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Sant Boi de Llobregat, Caldes d’Estrac, Tiana, Alella

 

Reformes Arenys de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar

 

 

Transforma el teu dormitori amb idees de decoració per a un espai càlid i confortable a Arenys de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar i altres indrets de la costa

 

El dormitori és l’espai més íntim de casa teva, on descanses i passes moltes hores. Aquí us oferim algunes idees de decoració per fer que el vostre dormitori sigui un lloc acollidor, agradable i personalitzat.

 

 

Capçal: el centre d’atenció

El capçal és la zona més destacada del dormitori. Aposta per un paper pintat o un color diferent de la resta de l’estada per ressaltar aquesta àrea. Els tons blaus són ideals, ja que evoquen el cel i el mar, transmetent calma i serenitat.

 

 

Harmonia de colors al dormitori

Si heu triat un to fosc o cridaner per al capçal, procureu que la resta de l’estada tingui colors clars i neutres per no competir amb el color principal.

 

 

Coordinació a la roba de llit

En triar la roba de llit, cerca colors que combinin amb el capçal. Això contribuirà a la sensació d’unitat i ordre al dormitori.

 

 

Il·luminació adequada per a un ambient càlid

A més de la il·luminació general al sostre, tria llums de nit o aplics que aportin calidesa i contribueixin a crear un ambient acollidor.

 

 

Tauletes de nit lleugeres i funcionals

Per no sobrecarregar l’espai, opta per tauletes de nit de disseny lleuger, com ara les d’estructura metàl·lica i vidre o de fusta amb un disseny senzill. Combina calaixos amb espais oberts per a una sensació de lleugeresa.

 

 

Personalitza el teu dormitori amb detalls únics

Aprofita el dormitori per col·locar elements que reflecteixin la teva personalitat, com ara fotografies o records de viatges.

 

 

Mobiliari secundari per completar l’ambient

Si compteu amb espai addicional, afegiu una butaca o cadira estilitzada que combini amb la resta de la decoració. A més de ser pràctica i funcional, aquest tipus de mobiliari contribueix a crear un ambient complet i harmoniós.

 

 

Conclusió:

Amb aquests consells de decoració podràs transformar el teu dormitori en un espai càlid, acollidor i personalitzat, perfecte per descansar i gaudir. No dubtis en contactar amb la nostra empresa de reformes a Arenys de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Sant Boi de Llobregat, Caldes d’Estrac, Tiana i Alella per dur a terme els teus projectes de decoració i interiorisme.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través

del telèfon: (+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic: info@hechamano.es

o per whatsapp