L’interior de l’apartament a l’estil Grunge

Reformar pis a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols.

 

 

Reformar piso en Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Premia de Mar, Calella, Vilassar de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Pals, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Palafolls, Rubí, Sils, Arenys de Mar, Mataró

 

 

Reformar pis

L’interior de l’apartament a l’estil Grunge: una illa de confort en una metròpoli

La decoració Grunge és un estil moderna inusualun estil, acollidor i molt còmode.

 

"<yoastmark

 

Materials naturals i sòlids

En aquest interior han de ser presents els materials naturals i sòlids: la fusta, la pedra, la rajola, la rajola, la forja. És el maó decoratiu a la paret, els mobles de fusta, la capçalera de ferro forjat al costat del llit, el parquet a terra. També es poden fer servir textures en brut o materials envellits artificialment.

 

"<yoastmark

 

Cotó, lli, llana, setí

Una gran quantitat de tèxtils ajudar a fer que la situació sigui realment acollidora i casolana. Aquestes són cortines, mantes de punt, capes de pell i una gran quantitat de coixins decoratius. Es dóna preferència a les teles naturals: cotó, lli, llana, setí. La pell es pot triar artificial.

 

"<yoastmark

 

La decoració Grunge es caracteritza per una gran quantitat d’elements de fusta. Aporten un autèntic sabor rústic a l’interior. La fusta pot estar present en la decoració de parets i terres, en façanes de mobles, així com en elements decoratius individuals.

 

"<yoastmark

 

Una de les principals característiques Del Grunge és la combinació d’estils completament diferents a l’interior. La conclusió rural és adjacent a la respectabilitat i l’elegància dels clàssics. Per exemple, la negligència en la decoració es pot combinar amb llums retorçades elegants.

 

"<yoastmark

 

La decoració Grunge hauria de tenir molta llum. Res no hauria d’interferir amb la penetració de la llum solar a l’apartament. Això s’ha de tenir en compte a l’hora d’escollir cortines, no han de ser massa denses. La llum Natural s’ha de complementar amb llum suau artificial.

 

"<yoastmark

 

Les catifes són un atribut essencial de la decoració Grunge, i no hi ha restriccions pel que fa a la mida i la complexitat del patró intricat. Fan que l’interior sigui càlid i acollidor, propici per a la relaxació.

 

"<yoastmark

 

La simplicitat i la concisió de l’interior es poden diluir amb mobles clàssics elegants o fins i tot antics.

 

"<yoastmark

 

Els quadres a la paret, els gerros de vidre amb flors a taula, els canelobres forjats. També altres accessoris afegiran un encant especial a l’interior de l’apartament i esdevindran el toc final del disseny.

 

"<yoastmark

 

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS ARA

 

¡¡¡TRUCA’NS ARA I REP LA MILLOR OFERTA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic:

info@hechamano.es

o per whatsapp