Reformar Xemeneia a Catalunya

Reformar xemeneia a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Calonge.

 

 

Reformar Chimenea en Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S'Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Calonge
Reformar xemeneia a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Calonge

 

 

Quants tipus de xemeneia hi ha?

Hi ha diversos tipus de xemeneies, entre elles, podem trobar:

  • Xemeneies de llenya: Són les més convencionals i populars. A més, tenen un encant especial.
  • Xemeneies de gas: Són més pràctiques i netes, encara que no ofereixen la mateixa sensació de llar.
  • Xemeneies elèctriques: Són ideals per crear ambient, però no contribueixen a la calefacció real.
  • Oferim assessorament per trobar la xemeneia que millor s’adapti a les necessitats i els gustos dels nostres clients.

 

 

Quin tipus de xemeneia escalfa més?

Les xemeneies de llenya són les que ofereixen més poder calorífic. Tot i això, també són les que més manteniment requereixen i les més contaminants. D’altra banda, les xemeneies de gas i elèctriques poden assolir altes temperatures, però no escalfen tant com les de llenya.

 

 

Quants metres quadrats pot escalfar una xemeneia?

La quantitat de metres quadrats que pot escalfar una xemeneia varia en funció de la potència. Normalment, una xemeneia convencional de llenya pot escalfar entre 40 i 70 metres quadrats, encara que això depèn de la mida de l’habitació i de la qualitat de l’aïllament tèrmic.

 

 

Què fa més calor: xemeneia oberta o tancada?

Les xemeneies tancades generen més calor, ja que el disseny permet que l’aire calent quedi atrapat i es vagi alliberant a poc a poc. A més, són més eficients pel que fa a l’ús de la llenya.

Per altra banda, les xemeneies obertes són més estètiques, però solen presentar més pèrdues de calor.

 

 

Per què reformar la meva xemeneia i no reemplaçar-la?

Reformar la xemeneia pot ser més econòmic i menys invasiu que reemplaçar-la completament. A més, les reformes permeten adaptar la xemeneia a les noves necessitats i exigències, millorant-ne l’eficiència i l’estètica.

 

 

Reparacions més freqüents de xemeneia i el preu

Entre les reparacions més freqüents de xemeneies trobem els problemes amb les sortides de fum, les fissures als revestiments o l’acumulació excessiva de sutge. El cost d’aquestes reparacions depèn de la complexitat de la intervenció i del tipus de xemeneia, però acostuma a oscil·lar entre els 150 i els 800 euros.

 

 

Es triga molt una reforma de xemeneia?

La durada duna reforma de xemeneia varia en funció de la complexitat del projecte i del tipus de xemeneia. A Reformar Llar de foc a Sant Boi de Llobregat treballem per minimitzar el temps d’intervenció i oferir una reforma ràpida i eficaç.

En definitiva, esperem haver resolt tots els teus dubtes sobre les xemeneies i les seves reparacions i reformes a Sant Boi de Llobregat. Estarem encantats d’assessorar-te en tot allò que necessitis per crear una llar acollidora amb una xemeneia a mida.

 

 

Reformar llar de foc a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Calonge

Recorda que, a més de les reformes de xemeneies a Sant Boi de Llobregat, també realitzem subministraments de xemeneies, escura-xemeneies, petits treballs en xemeneies, instal·lació integral de xemeneies, instal·lació de cassets (Amb o sense Preinstal·lació) i subministrament i instal·lació d’estufes a Sant Boi de Llobregat.

 

No dubtis a contactar-nos per sol·licitar una avaluació i pressupost sense compromís. T’esperem!

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS ARA

 

¡¡¡TRUCA’NS ARA I REP LA MILLOR OFERTA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic:

info@hechamano.es

o per whatsapp