Projecte i construcció de cases a la costa catalana: passos clau per a una reforma reeixida

Proyecto y Construcción Casa Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guixols, S'Agaró, Platja d'Aro, Calonge, Calella
Projecte i Construcció de Casa a Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guixols, S’Agaró, Platja d’Aro

 

Projecte i construcció Casa Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Lloret de Mar

 

Preparant-te per a una reforma integral a casa

 

És natural voler renovar i actualitzar la teva llar de tant en tant, especialment si no has fet reformes en anys.

 

A llocs com Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guixols, S’Agaró, Platja d’Aro, Calonge i Calella, és possible dur a terme projectes de construcció i reforma de cases de manera efectiva i sense complicacions. En aquest article, et donarem consells per preparar-te (ia casa teva) per a una reforma integral reeixida.

 

 

Definint l’estil i aclarint l’espai

Abans d’iniciar la reforma, és fonamental decidir quin estil desitges per a casa teva i quins objectes conservaràs o rebutjaràs. Considera un estil que reflecteixi la teva personalitat i gustos, i que et faci sentir còmode i pràctic. Després de definir l’estil, feu una neteja d’objectes, mobles i altres pertinences que ja no necessiteu. Recorda que, en molts casos, encara menys és més.

 

 

La importància de contractar professionals

Evita caure en la temptació de contractar amics o coneguts que no siguin professionals al camp de les reformes. Un equip professional no només t’estalviarà mals de cap, sinó que t’ajudarà a definir amb més claredat la reforma que vols fer i s’encarregarà de tots els tràmits i permisos necessaris. A Grupo HECHO A MANO, comptem amb professionals de tots els oficis per garantir que la teva reforma surti perfecta i sense ensurts.

 

 

Planificació del temps i allotjament durant la reforma

Determinar quan començar la reforma pot ser complicat. Considera els avantatges i els inconvenients de realitzar-la en diferents moments de l’any i planifica on viuràs durant la reforma. Si és una reforma integral, podries plantejar-te fer-la per estades i continuar vivint a casa, però el més recomanable és buscar una altra opció, com allotjar-te temporalment a casa d’un familiar o llogar un altre habitatge.

 

 

Què fer amb els mobles?

Un cop t’hagis desfet del que no necessites i hagis contractat una empresa professional, és moment de preparar l’espai per començar la reforma. El més recomanable és contractar un traster o guardamobles per salvaguardar els teus objectes personals.

A més, assegura’t que l’empresa contractada protegeixi tot allò que no es pot treure de l’habitatge, com ara terres, portes i mobiliari de cuina.

 

 

Comunicació amb veïns i administració de la finca

No oblidis informar els veïns, el president o administrador de la finca i el porter, si n’hi ha, sobre la durada de la reforma i consultar aspectes relacionats amb façanes, horaris aptes per sorolls, etc.

Col·loqueu cartells informant de l’obra i demanant disculpes pel soroll i les molèsties ocasionades.

Mantingues una actitud cordial i evita qualsevol fregament amb els veïns, ja que mai se sap quan necessitaràs la seva ajuda en el futur.

 

 

Definició de l’estil

En resum, preparar-te per a una reforma integral a casa teva implica definir l’estil, aclarir l’espai, contractar professionals, planificar el temps i l’allotjament durant la reforma, protegir els teus objectes personals i comunicar-te adequadament amb veïns i administració de la finca.

 

Seguint aquests consells, podràs gaudir d’una reforma amb èxit i sense complicacions en llocs com Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Calella

 

No dubtis a visitar la nostra web per consultar els nostres projectes de reformes i altres feines.

També ens pots contactar per sol·licitar un pressupost sense compromís.

Som aquí per ajudar-te a fer realitat la reforma dels teus somnis!

 

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través

del telèfon: (+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic: info@hechamano.es

o per whatsapp