Beneficis de les persianes motoritzades a casa teva

Motorització de persianes a Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Lloret de Mar

<yoastmark class=

 

 

Motoritzem persianes a Sant Boi de Llobregat, Canet Mar, Tossa Mar, Arenys Mar, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guixols

Avantatges de les persianes motoritzades Les persianes motoritzades ofereixen una sèrie d’avantatges per millorar la comoditat a casa teva. Tot i que moltes persones consideren que el preu del motor d’una persiana és elevat, en realitat aquests sistemes són cada cop més assequibles. En aquest article, explorarem els avantatges de les persianes motoritzades i com la nostra empresa, especialitzada en la motorització de persianes a Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Lloret de Mar i altres localitats, pot ajudar-te a millorar la teva llar.

 

 

Principals beneficis de les persianes motoritzades

Comoditat. Un dels principals avantatges de les persianes motoritzades és la comoditat que ofereixen. Només prement un botó, pots pujar i baixar la persiana sense importar el seu pes ni ubicació. Gràcies a la tecnologia de radiofreqüència, és possible controlar una o diverses persianes simultàniament des de qualsevol punt de casa teva.

Seguretat. Les persianes motoritzades es poden programar per obrir-se i tancar-se automàticament quan no estiguis a casa. Aquesta característica augmenta la seguretat de casa teva, ja que pots simular que algú és a la casa durant períodes prolongats, com per exemple, quan marxes de vacances.

Estalvi energètic. La programació de les persianes motoritzades permet adaptar-les a les condicions externes. A l’hivern, podeu programar les persianes per protegir la vostra llar del fred, cosa que us permetrà estalviar en calefacció. A l’estiu, pots programar les persianes perquè baixin en hores punta de sol i mantenir la casa més fresca, fet que suposa un estalvi a la factura elèctrica a causa del menor ús de l’aire condicionat.

 

Motors eficients per a les teves persianes

Els motors elèctrics per a persianes són cada vegada més eficients energèticament, cosa que significa que el consum és molt reduït. A més, requereixen poc manteniment i produeixen un menor desgast a les corretges que pugen i baixen les persianes.

 

 

La nostra empresa de motorització de persianes

A Grupo HECHO A MANO, ens dediquem a brindar les millors solucions als nostres clients quant a fabricació, instal·lació i reparació de persianes motoritzades. Oferim instal·lacions ràpides i senzilles, adaptades a les teves necessitats i amb dissenys que complementin la decoració de casa teva. Els nostres serveis abasten àrees com Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Lloret Mar, Cabrera Mar, Vilassar Mar, Tossa Mar, Arenys Mar, Platja d’Aro, Sant Feliu Guixols, S’Agaró, Calonge, Begur i Pals.

 

 

Truca’ns al telèfon tel: +34620530454 per veure les opcions que existeixen i preus que hi ha al mercat per motoritzar les seves persianes a Sant Boi de Llobregat, i als seus voltants

 

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través

del telèfon: (+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic: info@hechamano.es

o per whatsapp