Empresa d’Instal·lacions Elèctriques a Catalunya: Experts en Reformes, Rehabilitacions i Manteniment

Realitzem instal·lacions elèctriques a Sant Cugat del Vallès, Arenys de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Platja d’Aro.

Realizamos Instalaciones Eléctricas en Sant Cugat del Vallès, Arenys de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Platja d'Aro
Realització d’instal·lacions elèctriques a Sant Cugat del Vallès, Platja d’Aro, Platja d’Aro

 

Empresa d’instal·lacions elèctriques a Sant Cugat del Vallès, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat

La nostra empresa d’instal·lacions elèctriques ofereix solucions integrals a Sant Cugat del Vallès, Arenys Mar, Sant Boi Llobregat, Blanes, Tossa Mar, Canet Mar, Lloret Mar, Sant Pol de Mar i Calella. Som especialistes en reformes, rehabilitacions i manteniment d’instal·lacions elèctriques als sectors residencial, comercial i industrial.

 

 

I. Ampli Rang de Serveis

  • A. Reformes integrals d’instal·lacions elèctriques
  • B. Instal·lacions elèctriques al sector terciari
  • C. Rehabilitacions d’instal·lacions elèctriques
  • D. Quadres elèctrics, escomeses i manteniments
  • E. Instal·lacions elèctriques industrials i il·luminació

 

 

Realitzem instal·lacions elèctriques industrials

En primer lloc, ens dediquem a realitzar projectes i execucions d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió a diversos sectors, com habitatges, comerços, indústries, hotels, serveis i aparcaments.

 

 

II. Importància de la Revisió i el Manteniment d’Instal·lacions Elèctriques

  • A. Riscos potencials És fonamental recordar la importància de revisar i mantenir les instal·lacions elèctriques, ja que hi ha nombrosos riscos potencials que es poden agreujar si no es compleixen adequadament les normatives aplicables. Aquests riscos poden afectar tant la integritat de les persones com la fiabilitat de les instal·lacions.
  • B. Beneficis del manteniment periòdic D’altra banda, el manteniment periòdic de les instal·lacions elèctriques pot salvar vides, millorar el rendiment dels equips, estalviar diners i reduir el consum d’energia.

 

III. Serveis Complementaris

  • A. Legalització i documentació A més, ens encarreguem de la legalització de les instal·lacions elèctriques, incloent-hi l’elaboració de projectes i memòries tècniques de disseny.
  • B. Inscripció al REIE La nostra empresa està inscrita al Registre d’Instal·ladors Elèctrics Industrials (REIE) a la categoria de baixa tensió especialista.

 

IV. Contacte i Consultes

Si necessites una revisió de les teves instal·lacions elèctriques, canvi de cablejat elèctric, canvi de potència, instal·lació de punts de llum, butlletins elèctrics, o qualsevol altre servei relacionat, no dubtis a contactar-nos. Les nostres solucions globals s’adaptaran a les vostres necessitats.

 

 

Projecte i realització d’instal·lacions elèctriques industrials i particulars

La nostra empresa d’instal·lacions elèctriques a Sant Cugat del Vallès, Arenys de Mar i altres localitats catalanes ofereix serveis de qualitat i de confiança en reformes, rehabilitacions i manteniment. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir assessorament personalitzat i solucions a mesura que s’adaptin a les vostres necessitats.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través

del telèfon: (+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic: info@hechamano.es

o per whatsapp