Tendències en sòls per al 2023: innovació i estil als teus espais

Instal·lació de terres a Arenys de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Guixols, Vilassar e Mar, S’Agaró, Pals.

Instalación de suelos en Arenys de Mar, Sant Feliu de Guixols, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Boi de Llobregat
Instal·lació de terres a Arenys de Mar, Sant Feliu de Guixols, Sant Cebrià de Vallalta, S’Agaró, Pals

Instal·lació de terres a Arenys de Mar i tota la província de Barcelona i Girona

 

Actualitzar-se en disseny interior

Hola de nou a tots els nostres lectors! Avui ens endinsarem en les darreres tendències en sòls per al 2023, ja que renovar-se és essencial tant en el nostre estil personal com a les nostres llars. Abans de començar amb una reforma integral, és important reflexionar sobre el nostre estil de vida i com ha canviat el darrer any a causa de la pandèmia. A continuació, explorarem algunes de les tendències en sòls més populars perquè puguis triar lopció més adequada per a la teva llar sense gastar de més.

 

 

Sòl laminat a Arenys de Mar (Barcelona)

 

La modernitat s’imposa amb el microciment

El microciment és una opció molt actual, de marcat estil urbà i minimalista. La seva durabilitat està més que comprovada en espais industrials i de molt de trànsit. A més, ofereix una àmplia paleta de colors i acabats refinats i suaus, cosa que facilita la seva combinació amb mobles i altres elements decoratius.

 

 

Sòls de bambú, la nova tendència ecològica

La tarima de bambú ha adquirit popularitat en els darrers anys a causa de les seves característiques ecològiques i el seu excel·lent exercici davant de la humitat. La seva estabilitat, resistència i suavitat fan que sigui una opció atractiva per a moltes llars modernes.

 

 

Instal·lació de parquet a Arenys de Mar ia tot el Maresme (Barcelona) i la Selva (Girona) Catalunya

 

Porcellànic, el rei del moment

El porcellànic s’ha posicionat com una de les millors alternatives a les tarimes o terres de fusta. Apte per a exteriors i interiors, terres i parets, i amb una gran varietat d’acabats que imiten altres materials, el porcellànic és una opció versàtil i assequible.

 

 

Resistint el pas del temps, la meravellosa rajola hidràulica

Amb el seu estil retro-chic, la rajola hidràulica ha tornat per quedar-s’hi. Els seus cridaners dibuixos geomètrics i la seva àmplia gamma de colors la converteixen en una opció audaç i vibrant per als que busquen un toc diferent als seus espais.

 

 

Instal·lació de terres hidràulics a Arenys de Mar

 

Tarimes de fusta, el clàssic sempre perdura

Les tarimes de fusta o parquets mai no passen de moda. Les novetats el 2023 inclouen composicions renovades, com la geometria en espiga, rombes i altres formes originals, així com la combinació de diversos tons per crear un aspecte modern i estilitzat.

 

 

Enrajolat de terres a Arenys de Mar, S’Agaró, Pals

Consells actualitzats i personalitzats

Esperem que aquest article sobre tendències en sòls per al 2023 us hagi estat útil i inspirador. A Grupo FET A MANO, sempre t’aconsellarem amb les tendències més actuals i les que millor s’adaptin a les teves necessitats. No dubteu a visitar-nos per obtenir assessorament personalitzat. Gràcies per llegir-nos!

 

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través

del telèfon: (+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic: info@hechamano.es

o per whatsapp