Descobreix els avantatges de les finestres d’alumini per a casa teva

Tancaments de fusteria d’alumini a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Tordera, Pals.

 

Carpintería de aluminio en Sant Boi de Llobregat, Blanes, Arenys de Mar, Tossa de Mar, Canet de Mar, Lloret de Mar, Calella, Sant Feliu de Guixols, Pals
Reformes d’alumini Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Calella, Tordera

 

Tancaments de fusteria d’alumini

 

 

Què fa a l’alumini un material excepcional per a les finestres?

L’alumini és un material únic, fet d’un metall semipreciós que és lleuger i fort alhora, resistent a la corrosió, no tòxic, estètic i infinitament reciclable. Triar finestres d’alumini és, per tant, triar una fusteria sana i duradora.

 

 

Avantatges de les finestres d’alumini per a casa teva

En triar finestres d’alumini per a casa teva, obtindràs molts avantatges, ja que permeten:

  • Major lluminositat, amb més llum natural (superfície de vidre), gràcies a perfils més fins.
  • La instal·lació de grans finestrals i portes, gràcies a la resistència inigualable de l’alumini: ara pots tenir façanes de vidre i grans finestrals.
  • Un aspecte més elegant gràcies a la discreció dels perfils.
  • Una àmplia gamma de colors per a tots els estils,
  • Disseny contemporani i modern, estructura lleugera i robusta, les finestres dalumini s’ha guanyat el seu lloc.

 

 

Alumini, un material ecològic i segur per a les finestres

La particularitat de lalumini és que és 100% reciclable al final de la seva vida útil. Aquest material és, per tant, una elecció excel·lent per a tots aquells que es preocupen per preservar el planeta i els seus recursos. No emet gasos nocius en cas dincendi.

 

 

Últimes novetats a finestres d’alumini

Les estructures i els perfils de les finestres d’alumini han evolucionat en els darrers anys gràcies a les noves tecnologies. L’alumini és un material d’alt rendiment, resistent i lleuger, que permet integrar brancals de finestra molt primes. Actualment, aquest material ofereix un excel·lent aïllament tèrmic i acústic.

 

 

Per què escollir una finestra dalumini?

  • Colors versàtils: Les finestres d’alumini estan disponibles en una àmplia gamma de colors, per la qual cosa es poden adaptar a l’interiorisme i la decoració dels habitatges.
  • Resistència i durabilitat: L’alumini és resistent a la intempèrie i requereix poc manteniment.
  • Espai de vidre i lluminós: Les finestres d’alumini s’adapten perfectament a les portes o finestres corredisses de vidre ia les finestres franceses.

 

 

Taller de disseny I interiorisme, i empresa de tancaments de fusteria d’alumini a Baix Llobregat, Maresme, Selva, Baix Empordà, Costa Maresme, Costa Brava, Catalunya

 

 

Consells per triar finestres d’alumini de qualitat

No és aconsellable triar finestres d’alumini de baixa qualitat, ja que l’aïllament pot no ser prou bo. Recomanem triar finestres amb trencament de pont tèrmic que siguin aïllants i impermeables. El preu de les finestres dalumini també és lleugerament inferior al de les de PVC.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS ARA

 

¡¡¡TRUCA’NS ARA I REP LA MILLOR OFERTA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic:

info@hechamano.es

o per whatsapp