Empresa de construcció a Canet de Mar – Grupo HECHO A MANO

Construcció i reformes integrals a Canet de Mar, Calella, Vilassar Mar, Sant Pol Mar, Caldes d’Estrac, Premià Mar, Sant Andreu Llavaneres, Cabrera Mar, Mataró, Argentona.

Construcció i reformes integrals a Canet de Mar

Construcció i reformes integrals a Canet de Mar

Grupo HECHO A MANO és una empresa de construcció a Canet de Mar que compta amb una llarga trajectòria al sector de la construcció a Catalunya. Ofereix una àmplia varietat de serveis per a tot tipus de construccions, des de residencials fins a comercials i d’oficines, industrials i magatzems. L’empresa s’ha destacat pel seu compromís amb la qualitat i la seguretat a les seves obres, així com pel seu enfocament en la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

 

 

Història de l’empresa

Grupo HECHO A MANO va ser fundada el 1985 per un grup d’experts en construcció que buscaven oferir una alternativa de qualitat al sector de la construcció. Des de llavors, l’empresa ha crescut i evolucionat i actualment compta amb una plantilla de més de 50 empleats altament capacitats i especialitzats en diferents àrees de la construcció.

 

 

Tipus de construccions realitzades

Grupo HECHO A MANO ha realitzat una àmplia varietat de construccions al llarg de la seva trajectòria, des de petites reformes fins a grans projectes d’infraestructura. Entre les construccions més destacades hi ha habitatges unifamiliars, edificis d’oficines, naus industrials, hospitals, col·legis i centres esportius.

 

 

Serveis oferts per Grupo HECHO A MANO

Grupo HECHO A MANO ofereix una àmplia gamma de serveis de construcció per a tot tipus de projectes. Entre els serveis més destacats hi ha la gestió integral del projecte, la planificació i el disseny, la construcció i l’execució, la gestió de permisos i llicències, així com el manteniment i la rehabilitació d’edificis.

 

 

Experts en construccions residencials

Grupo HECHO A MANO compta amb una àmplia experiència en la construcció d’habitatges unifamiliars i edificis residencials. L’empresa s’enfoca a oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client, des del disseny fins a l’execució de l’obra.

 

 

Construccions comercials i d’oficines

Grupo HECHO A MANO també compta amb una llarga trajectòria en la construcció d’edificis comercials i d’oficines. L’empresa s’enfoca a oferir solucions integrals per a cada projecte, des de la planificació i el disseny fins a l’execució i el manteniment de l’obra.

 

 

Construccions industrials i de magatzems

Grupo HECHO A MANO compta amb una àmplia experiència en la construcció de naus industrials i magatzems. L’empresa s’enfoca a oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client, des de la planificació i el disseny fins a l’execució i el manteniment de l’obra.

 

 

Tecnologia i maquinària utilitzada a les obres

Grupo HECHO A MANO utilitza tecnologia i maquinària d’última generació a les seves obres, cosa que li permet oferir solucions més eficients i de més qualitat. L’empresa compta amb un ampli parc de maquinària i eines especialitzades per a cada tipus d’obra.

 

 

Procés de construcció i gestió de projectes

Grupo HECHO A MANO s’enfoca a oferir un procés de construcció i gestió de projectes eficient i transparent. L’empresa treballa en estreta col·laboració amb els clients per entendre les seves necessitats i objectius, i desenvolupa un pla d’acció detallat i personalitzat per a cada projecte.

 

 

Compromís amb la qualitat i seguretat a les obres

Grupo HECHO A MANO s’enfoca a oferir solucions d’alta qualitat i seguretat a totes les seves obres. L’empresa compta amb un equip altament capacitat i especialitzat en cada àrea de la construcció, i treballa amb materials i tecnologia d’última generació per garantir la qualitat i la seguretat de les seves obres.

 

 

Sostenibilitat i eficiència energètica a les construccions

Grupo HECHO A MANO s’enfoca a oferir solucions sostenibles i eficients a cadascuna de les seves obres. L’empresa treballa en estreta col·laboració amb els clients per entendre les seves necessitats i objectius en termes de sostenibilitat i eficiència energètica, i desenvolupa solucions personalitzades i adaptades a cada projecte.

 

 

Clients satisfets i projectes destacats

Grupo HECHO A MANO compta amb una llarga llista de clients satisfets i projectes destacats al llarg de la seva trajectòria al sector de la construcció. L’empresa s’enfoca a oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client, i treballa en estreta col·laboració amb ells per garantir-ne la satisfacció en cada obra realitzada.

 

 

Construcció i reformes integrals a Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Calella, Vilassar de Mar, Caldes d’Estrac, Cabrera de Mar

Grupo HECHO A MANO s’ha destacat com una empresa de construcció a Canet de Mar compromesa amb la qualitat, la seguretat, la sostenibilitat i l’eficiència energètica a totes les seves obres. L’empresa compta amb una àmplia experiència en tota mena de construccions, des de residencials fins a comercials i industrials, i ofereix una àmplia gamma de serveis per a cada projecte. Grupo HECHO A MANO s’enfoca a oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client, i treballa en estreta col·laboració amb ells per garantir la seva satisfacció a cada obra realitzada.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS ARA

 

¡¡¡TRUCA’NS ARA I REP LA MILLOR OFERTA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 620-53-04-54,

via correu electrònic:

info@hechamano.es

o per whatsapp